From the blog

Schaken op je mobiel met Gary Kasparov

We gebruiken onze mobiele telefoon voor veel meer dingen dan alleen bellen of smsen. Tegenwoordig spreken we van smarpthones. Doordat deze telefoons bijna dezelfde mogelijkheden hebben als computers is de naam smartphone, slimme telefoon, van toepassing.

Door de diverse mogelijkheden van de smartphone is het dan ook logisch dat we onze telefoon niet meer gebruiken om puur te bellen of te smsen. Nee door gebruik van onze telefoon hebben we 24 uur per dag toegang tot internet, vrienden, social media en duizenden verschillende applicaties.
Deze duizenden verschillende applicaties zijn er ook in verschillende soorten zo heb je vier hoofdcategorieën: thema’s, spelletjes, nieuws en overig. Nu is er in de categorie spelletjes een nieuwe app namelijk schaken met Gary Kasparov. Natuurlijk speel je hier niet tegen de echter Gary Kasparov maar tegen systemen die in samenwerking met deze schaak legende zijn ontwikkelt. Door deze applicatie is het mogelijk om tegen iedereen ter wereld te kunnen schaken. Deze applicatie moet dan ook leiden tot een wereldwijde mobiele schaak competitie.

Privacy Policy