From the blog

Tuinschaakspellen voor jeugdclubs

Jeugdschaakclub Magnus Leidsche Rijn ontving in het kader van de Nationale Sportweek het eerste tuinschaakspel. De snelst groeiende schaakclub kreeg het spel persoonlijk overhandigd door Eric Beugel. Beugel coördineert vanuit de Schaakbond de Nationale Sportweek. De secretaris van Magnus, Annemiek Zeeman, heeft voor de kinderen van de club tijdens de sportweek verschillende activiteiten aangemeld. Zo wordt er een schaakinstuif, een scholentoernooi en een schaakclinic georganiseerd. Naast Magnus hebben ook anders schaakclubs al een tuinschaakspel ontvangen. Clubs kunnen hun schaakactiviteiten plaatsen op de website van de Nationale Sportweek en zo ook in aanmerking komen voor het spel. Het tuinschaakspel is ook te huur bij de KNSB.

NSW_logo_fc

Schaken tijdens de Nationale Sportweek

image_previewHet doel van de Nationale Sportweek is mensen kennis laten maken met een sport die ze leuk vinden. Ook wil men mensen stimuleren zich bij een sportvereniging aan te sluiten. Dit jaar vindt de Nationale Sportweek plaats van 19 tot en met 26 april. De spectaculaire aftrap is vrijdag 18 april in Roermond! Een week lang houden sportverenigingen, sportbonden, sportclubs en andere sportaanbieders open huis. Ze organiseren sportieve activiteiten voor jong en oud, zodat iedereen kennis kan met (nieuwe) sporten.

Op de site zijn van het de Nationale Sportweek zijn verschillende schaakactiviteiten te vinden. Het is ook mogelijk een schaakpromotiepakket te bestellen. Het pakket bestaat uit twee posters, 250 flyers, 50 folders en 2 schaakpuzzels.

Privacy Policy