From the blog

NK bedrijvenschaak 2014 gewonnen door Schaaksite.nl

NK bedrijfsschaken

Op zaterdag 4 oktober 2014 was een filiaal van het EPO (European Patent Office) in Den Haag gastheer van het jaarlijkse “Nederlands Kampioenschap Bedrijvenschaak”, een schaaktoernooi voor teams van vier collega’s van bedrijven en instellingen gevestigd in Nederland. Ruim 350 deelnemers en toeschouwers waren vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur aanwezig om de zeven ronden snelschaken (15 minuten per spel, per persoon) mee te maken.

1006367_215155861984988_1291896834_n

Top 3 winnaars NK Bedrijvenschaak

Voor het NK Bedrijvenschaak waren ruim 71 teams ter plaatse, waarvan vijf teams van de gastheer. Het bedrijfsleven was goed vertegenwoordigd, evenals de verschillende ministeries en overheidsinstellingen. Het Nederlandse bedrijf Schaaksite.nl mocht zich na deze dag de nationale kampioen noemen. Het is al de tweede keer op rij dat de bekende website met de eer strijkt. De Nationale Politie heeft genoegen moeten nemen met de tweede plaats. De Belastingdienst is derde geworden.

NK Bedrijvenschaak 2015

Het NK bedrijvenschaak was dit jaar wederom een groot succes en bedrijven kijken dan ook al halsreikend uit naar het NK Bedrijvenschaak 2015. De precieze datum is nog niet vastgelegd, de planning is dat het evenement in oktober 2015 plaats zal vinden. Via de Facebook kunnen geïnteresseerde op de hoogte blijven.

Privacy Policy