From the blog

Diversiteit in online spelletjes

De spelletjes die je online kunt spelen zijn zeer divers. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in schaken. Jong en oud hebben tegenwoordig geen tegenstander meer nodig omdat ze ook online kunnen spelen. Kinderen kennen de regels misschien al en dan kunnen zij tegen de computer spelen. Het nadeel hiervan is dat de computer erg slimme zetten heeft en dat hij je iedere keer net een stapje voor is.

Vaak is daarvoor een beginnersmode; op deze manier kunnen de kinderen ook eens goed nadenken over de stappen en misschien wel eens winnen van de computer. Als zij de regels eenmaal goed kennen dat kan de gradatie iets moeilijker en kunnen de kinderen eens kijken wie het beste de stappen kan zetten. Het is belangrijk dat de kinderen tegen hun verlies kunnen en ook eens winnen. Het gaat er om dat de spelregels duidelijk zijn en het schaken een leuk tijdverdrijf is voor jong en oud. Schaken is gemakkelijker te spelen en wordt populairder door internet. Probeer het maar eens uit en zeker weten dat jij hier ook veel tijd aan kunt besteden!

Privacy Policy